Trädfällning Skinnskatteberg


Natten till idag var den första riktigt kalla nu efter sommaren, vilket ledde till att jag behövde elda i kaminen det första jag gjorde imorse. Det påminde mig om att jag behövde gå ut och hugga upp lite mer ved från tidigare i sommar då jag anlitade ett företag att fälla träd på min trädgård, så att veden skulle hinna torka så jag kan elda den sen. 

Dem jag anlitade till trädfällningen var Mhofs.se, Mälardalens Hem och Fastighetsservice. Mitt första intryck av dem var att dem var väldigt kunniga inom området, och arbetet dem sedan utförde var väldigt bra. Jag behövde hjälp med trädfällning i Skinnskatteberg och var först lite osäker på om dem kunde hjälpa mig här, men det var inga problem. 

Dagen vi hade bestämt att dem skulle hjälpa mig med trädfällning Skinnskatteberg så kom dem på morgonen och började planera hur dem skulle utföra arbetet. Dem hade tagit med utrustning ifall dem skulle behöva fälla trädet med hjälp av klättring, men alla våra träd kunde dem fälla från marken. 

Efter arbetet de utförde hos mig fick jag lite frågor av grannar som frågade vilka som hjälpte till med trädfällning i Skinnskatteberg och då rekommenderade jag dem Mhofs, och att det inte skulle vara några problem för dem med trädfällning Skinnskatteberg. Och nu i efterhand så har jag pratat med dem om Mhofs service och alla verkar vara lika nöjda som mig, så då vill jag ta nästa steg och rekommendera dem här till er! Så om du behöver hjälp med trädfällning Skinnskatteberg, eller i Västerås, Uppsala, Enköping eller någon annanstans där i närheten så hör av er till dem! Dem kan också hjälpa er med stubbfräsning efter, men också massor med annat. 

Deras trädfällning i Skinnskatteberg hos mig och mina grannar får 10/10 i betyg, vi alla är supernöjda! 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.