Fiske och husvagn passar bra ihop


Hallå kära läsare! Dagens inlägg ska handla om något som passar väldigt bra ihop med fiske och som allt fler fiskare börjar få upp ögonen för, nämligen husvagnar.

Det är ju nämligen få saker som slår att åka iväg på en riktig fiskesemester och bege sig ut i naturen och bara stanna kvar där i några dagar. Det är ju faktiskt hela underbart att kunna göra det en eller ett par gånger om året.

För den som sticker långt in i vildmarken och till exempel vill stå längs en svåråtkomlig älv i Norrlands inland är det såklart svårt att åka på fiskesemester med husvagn eftersom att det krävs långa vandringar och förmodligen övernattning i tält eller under bar himmel.

Men för den som till exempel vill njuta av en fiskesemester vid en glimmande sjö med goda möjligheter för transporter och till exempel en strand eller öppna ytor kan det vara alldeles perfekt att ta med husvagnen.

Att campa med husvagn är en naturnära upplevelse som samtidigt erbjuder komfort och möjlighet att åka fler personer än om man till exempel skulle åkt med ett tvåmannatält.

Med en husvagn kan man sova i varsin säng och vara ett gäng som spänner upp förtältet och avnjuter måltider tillsammans kring ett bord.

Vad kan vara skönare efter en härlig fiskedag än att slänga upp dagens fångst på grillen och sedan slå sig ner till bords och knäppa en kall öl?

Så för den som vill blanda den naturnära fiskesemestern med en social och lite lätt bekväm tillvaro är en fiskesemester med husvagn verkligen något att rekommendera.

En annan sak som är väldigt bra med husvagnar är att man kan ta med mycket packning. Du behöver inte fundera på om alla dina spön, drag och tillbehör får plats eftersom det bara är att slänga in dem i husvagnen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.