Yrkesfiskarna provar fiskelyckan i sovrummet

Yrkesfiskarna spenderar ju det mesta av sin tid på sjön men i det här inlägget ska ni få läsa om hur det gick när vi provade fiskelyckan i andra våta områden. Jag pratar förstås snusk. Den här veckan har yrkesfiskarna testat nyheter i sänghalmen.

Många av oss yrkesfiskare börjar bli till åren och då kan det dyka upp ett och annat problem. Istället för att få något på kroken så kroknar det där nere, om ni hajar. Så därför passade yrkesfiskarna på att prova Kamagra den gångna helgen.

Skepp o’hoj vad braxen simmade till i byxan!

Men innan vi kommer till slutresultatet ska vi gå igenom lite vad Kamagra är. Det är ett potenshöjande medel som påminner en hel del om sin “kusin” Viagra, men det är lite annorlunda och kan oftast få till en billigare peng. Det betyder dock inte att det fungerar sämre.


Fråga bara Holger på holmen. Han slukade ett par piller och sen började blodet forsa ner i gammelgäddan som vattnet i Vindelälven.

Vi var ett par gubbar som varit ute och kastat lite fluga i fredags. När vi grillade vår fångst över öppen eld och knäppte ett par Norrlands började samtalen bli allt mer öppenhjärtliga.

Holger på holmen berättade att det som en gång varit en frisk och ståtlig vattensnok nu mest betedde sig som en nedsölad metmask när det vankades sängbrottning hemma med frugan. Leffe Mörtendrag och “Abborren” Lund stämde in.

Att spöet viker sig när man fått något kvinnoväsen på kroken är inte alltför ovanligt för oss levnadsglada och årsrika män.

Då plockade Gösen Bergström fram en ask Kamagra som han beställt hem från nätet tidigare i veckan.

“Prova det här, gossar”, sa han och hällde upp en liten rackare. 

På måndagen var mungiporna uppåt igen. Alla glada fiskegubbar hade tagit Gösen Bergströms råd och resultatet var häpnadsväckande. Fem av fem gubbar hade fått till det, i vissa fall både en och två gånger!

Så Kamagra är något vi varmt kan rekommendera.

God fiskelycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *