Nya bryggan är klar

I föreningen Yrkesfiskarna har vi nyligen anlitat ett företag för att bygga en ny brygga. Företaget som vi har anlitat är ett företag som specialiserar sig på pålning Kungsör och vi har varit mycket nöjda med deras arbete.

Arbetet har gått mycket smidigt och effektivt. Företaget har varit mycket professionella och har satt upp en tydlig tidsplan för projektet. De har också varit mycket hjälpsamma med att ge råd och vägledning under hela byggprocessen.

Det som har varit mest imponerande med företaget är deras förmåga att hålla sig inom tidsramarna och budgeten som vi hade satt upp. De har också varit mycket noga med att använda högkvalitativa material och har verkligen lagt ner extra tid på att sätta upp en brygga som vi kan njuta av under många år framöver.

Vi kan verkligen rekommendera företaget till andra föreningar och organisationer som funderar på att anlita ett företag för pålning. De har gjort ett fantastiskt jobb för oss och vi är mycket nöjda med resultatet.

Att stå och meta på den nya bryggan är helt fantastiskt. Materialet som företaget har använt sig av är av hög kvalitet och bryggan känns mycket stabilt och säkert att stå på. Det är också skönt att bryggan är byggd på ett sådant sätt att vatten kan rinna av den lätt, så att den inte blir för hala när det har regnat.

Att parkera båtarna vid föreningens nya brygga har också blivit mycket smidigare. Företaget har byggt bryggan med tillräckligt mycket utrymme för att kunna parkera flera båtar samtidigt, och de har också satt upp tydliga märken som visar var båtarna ska stå. Detta har gjort att det är mycket lättare att hitta en plats för sin båt och att få den att ligga stabilt vid bryggan.

Allt som allt är vi mycket nöjda med den nya bryggan och allt arbete som företaget har lagt ner på projektet. Det är ett stort lyft för föreningen Yrkesfiskarna och vi ser fram emot många sköna stunder på bryggan i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.