En rolig anekdot

Hej alla medlemmar i Yrkesfiskarna!

Jag vill börja med att berätta om en anekdot från när jag var och fiskade uppe i Norrland för ett par år sedan. Jag hade ingen lastmaskin att använda och det slutade med att jag fastnade med båten i en grund bäck uppe på fjället. Fjällräddningen fick komma med skoter och bärga min båt. Det var en läxa för mig om hur viktigt det är att ha rätt utrustning för att fiska säkert och bekvämt.

Därför är jag glad att föreningen Yrkesfiskarna nu har köpt in lastmaskiner av märket Husqvarna. Dessa maskiner kommer att göra det mycket lättare för oss medlemmar att lasta våra båtar när vi ska ut och fiska. Inte bara kommer det att bli enklare att lasta båtarna, men det kommer också att göra det säkrare eftersom vi slipper bära på tunga föremål och riskera att skada oss.

Så jag vill rikta ett stort tack till föreningen för att vi nu har dessa nya lastmaskiner att använda. Jag hoppas att ni alla kommer att njuta av dem när ni är ute och fiskar.

Som ni kanske vet så är jag, Karl-Gunnar Andersson, extra nöjd med att föreningen har köpt in lastmaskiner av märket Husqvarna. Detta märke står för kvalitet och jag har själv haft bra erfarenheter av deras produkter tidigare.

Men det är inte bara kvaliteten som gör mig extra nöjd. Jag är också glad att vi har valt att stödja en svensk tillverkare. Det är viktigt för mig att vi bidrar till att stärka den svenska industrin. Och med Husqvarna så får vi både hög kvalitet och en produkt som är tillverkad i Sverige.

Med det sagt så vill jag tacka alla fina medlemmar för den varma gemenskap vi har i föreningen samt passa på att önska alla lycka till med fisket! Må ni alla få varsin baddare på kroken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.