Extraknäck som truckförare

Som yrkesfiskare är jag van vid att jobba under olika förhållanden, men att kunna ta truckkort eskilstuna och sedan jobba som truckförare på vintern har varit en ny och spännande upplevelse.

Jag hade alltid varit intresserad av att lära mig att köra truck, men tidigare har jag inte haft möjlighet att göra det. När jag fick höra om möjligheten att ta truckkort i Eskilstuna så var jag snabb att anmäla mig.

Efter några veckors intensivt studier kände jag mig redo att ta körkortet, och jag kan ärligt säga att jag aldrig har varit så nervös inför ett prov. Men till slut gick det bra och jag kunde ta emot mitt truckkort med stolthet.

Efter att ha fått mitt truckkort så började jag leta efter jobb som truckförare. Det var inte lätt att hitta något, men till slut fick jag ett extrajobb på ett företag som behövde hjälp under vintern.

Jag kan ärligt säga att jag är väldigt nöjd med det här extrajobbet. Att få köra truck är verkligen roligt och jag har lärt mig mycket under den här vintern. Att kunna bidra med lite extra pengar till fisket på sommaren är också en stor bonus.

Jag rekommenderar verkligen att ta truckkort, oavsett om man är yrkesfiskare eller inte. Det är ett roligt och givande extrajobb och det öppnar upp möjligheten att jobba inom en mängd olika branscher.

Så om du är intresserad av att lära dig att köra truck, ta chansen och skaffa ditt truckkort. Du kommer inte att ångra det!

Nu när vintern är över och jag har slutat mitt extrajobb som truckförare så är det dags att återvända till mitt huvudjobb som yrkesfiskare.

Jag måste säga att jag har haft en riktigt bra vinter när det kommer till fisket. Jag har fångat en mängd olika fiskarter, inklusive en gädda på imponerande fyra kilo.

Fisket har verkligen varit bra på senare tid och jag hoppas att det fortsätter så här under sommaren. Jag ser verkligen fram emot att kunna åka ut på sjön och försöka fånga några stora fiskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *