Nu blir klubbstugan modern

Trycket på parkeringar har varit stort nu när vi har fått många nya medlemmar och vi gör vårt bästa för att alla som vill ställa bilen i anslutning till klubbstugan ska få göra det framöver. Vi jobbar stenhårt på att få till fler parkeringsplatser och i takt med att det arbetet fortsätter så har vi verkligen fått till några bra nyheter för alla er som tar bilen till oss.

Först och främst så har vi installerat en Örebro laddbox på väggen. Så det finns nu en plats där man kan ställa sig om man har elbil och ladda upp bilen medan man är ute på sjön och fiskar. Detta är något vi hoppas kommer underlätta för alla er medlemmar som kör elbil och det känns bra att kunna premiera alla som gör en så fin insats för miljön. I framtiden hoppas vi kunna installera fler laddboxar och avsätta fler parkeringsplatser enbart för elbilar men vi får skynda långsamt och ta en sak i taget.

En annan positiv nyhet är att vi har röjt upp platsen till väster om klubbstugan och slätat ut marken med hjälp av en vält. Detta har gjort att vi nu har plats för sex nya parkeringar där och detta är givetvis något vi är väldigt nöjda med. Vi hoppas att ni besökare känner att vi i föreningen verkligen gjort allt vi kan för att försöka underlätta detta för er som vill ställa bilen hos oss innan ni ger er ut på sjön för att fiska.

En annan rolig nyhet är att vi nu har ordnat wifi i klubbstugan. Lösenord finns att hämta i receptionen. Detta innebär att alla som tar en fika kan ta med sig dator, surfplatta eller telefon och koppla upp sig. Man kan då enkelt göra ärenden på datorn i klubbstugan eller lägga ut bilder på fiskar man fångat på exempelvis Instagram, Snapchat eller någon annan plattform som ungdomarna numera använder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *