Stugan håller stängt

Kära medlemmar!

Vi kommer att behöva stänga klubbstugan under resten av augusti månad. Detta på grund av att vi behöver göra omfattande markarbeten kring stugan. Det var länge sedan det gjordes och med tanke på vilket skick den är i kände vi att det behöver göras just nu. Så fort som möjligt, med andra ord.

Vi slår på stort nu när vi ändå är igång och kommer att behöva dränera hela området, samt sätta nya plattor och stenar. Som tur är har vi fått kontakt med ett proffsigt företag som kommer att hjälpa oss med detta.

Vi beklagar givetvis att vi behöver göra det här under fiskesäsongen men med tanke på vilket skick stugan befinner sig i så hade vi inget annat val än att boka in det med detsamma och vi hoppas att ni alla har förståelse för detta. Bryggan kommer fortfarande att vara öppen och det går bra att ställa sig på parkeringen precis som vanligt. Man kommer behöva att gå en liten omväg från parkeringen till bryggan eftersom att vi kommer att spärra av ett större område kring stugan, men detta ska förhoppningsvis inte orsaka några större problem.

När allt detta är klart räknar vi med att kunna öppna stugan som vanligt igen i september och då kommer alla att vara välkomna att nyttja den precis som vanligt. Detta innebär att bokningen som ligger för september gäller. Alla ni som bokat tider under augusti kommer dessvärre att bli av med dem och detta beklagar vi såklart, men vi hoppas att ni förstår oss i styrelsen när vi säger att vi inte hade något val.

Stugans skick var så bedrövligt att markarbeten måste göras, så enkelt är det.

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla medlemmar för den här sommaren och alla trevliga stunder vi haft tillsammans. Vi önskar er alla god fiskelycka och hoppas att ni får riktiga baddare på kroken hela hösten!

MVH

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.