Nu har vi ny garageport

Vi på Yrkesfiskarna är glada att kunna meddela att vi nyligen har köpt en splitter ny garageport till vårt garage som ligger bredvid vår klubbstuga! Det har varit på tiden att byta ut den gamla porten som har sett sina bästa dagar och inte längre kunde erbjuda den säkerhet och funktionalitet som vi behöver. Efter mycket research och övervägande bestämde vi oss för att vända oss till en försäljare i den vackra staden Örebro, som kunde erbjuda oss precis det vi letade efter till ett mycket bra pris.

Valet föll på en robust och snygg port som passar perfekt till vårt garage och som kommer att hålla i många år framöver. Installationen gick smidigt till och teknikerna som utförde arbetet var mycket professionella och kunniga. De guidade oss genom hela processen och besvarade alla våra frågor och funderingar. Vi känner oss mycket nöjda med vår investering och ser fram emot att använda vår nya garageport Örebro flitigt!

Denna uppgradering är en del av vår strävan att ständigt förbättra och underhålla vår klubbstugas faciliteter för att säkerställa att de är i toppskick för våra medlemmar. Vi vet hur viktigt det är med välunderhållna och funktionella utrymmen, inte bara för förvaring av vår utrustning utan även för att skapa en välkomnande och trivsam miljö för alla medlemmar i vår förening.

Vi ser fram emot att visa upp den nya porten för alla er medlemmar vid nästa sammankomst och hoppas att ni kommer att vara lika nöjda med den som vi är! Vi vill passa på att tacka alla som varit inblandade i detta projekt, och ett särskilt stort tack till försäljaren i Örebro som gjort detta möjligt.

Tillsammans fortsätter vi att bygga en stark och sammanhållen förening där vi stödjer varandra och delar vår passion för fiske och gemenskap. Vi ser fram emot många fler spännande projekt och förbättringar framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *