Hitta rätt personal

Under förra året så var det dags för oss att anställa 2 personer till yrkesfiskarna. Vi visste inte riktigt hur vi skulle gå tillväga med själva anställningarna och vart vi skulle hitta personalen. Efter ett par googlingar så hamnade jag på Platsbankensverirge och deras funktion lediga jobb, vilket gav mig en idé om att annonsera på deras sida för att hitta mina kommande yrkesfiskare. Sagt och gjort så gjorde jag i ordning en annons och la upp på deras hemsida. Jag hade ingen större förhoppning om att hitta någon kvalificerad yrkesfiskare men tänkte att jag drog en chansning och provade. Redan efter 5-6 arbetsdagar fick jag in 4 ansökningar från professionella fiskare i vårt närområde, vilket gjorde mig mäkta imponerad.

Med facit i hand måste jag verkligen säga att Platsbankensverige levererade stort. Totalt fick jag in 8 ansökningar från en svår målgrupp som yrkesfiskare!

Själva intervjuerna med fiskarna gick på löpande band och jag genomförde intervju efter intervju under ett par veckors tid. Till slut hittade jag mina kandidater och kunde anställa två riktigt duktiga fiskare till min verksamhet. Jag är riktigt nöjd med Platsbanken och deras tjänst lediga jobb. Wow!

Idag så är vi hela 10 anställda på företag och vi levererar fiske som aldrig någonsin. Mina två nyrekryteringar är jag riktigt nöjd med och idag är dem två av mina toppfiskare här på Yrkesfiskarna, stort tack till Platsbanken Sverige.

Varför ska man använda Platsbanken Sverige?

En otroligt smidig tjänst där du enkelt och smidigt kan förbereda för rekrytering. Deras verktyg är otroligt lätthanterligt och lätt att förstå för nybörjaren. Det kanske är första gången du gör en anställning? Då är Platsbanken Sverige och deras tjänst lediga jobb alldeles utmärkt för dig. Passa på att kika in deras tjänst redan idag!

Tack för att ni läst mitt inlägg och pepp om Platsbanken Sverige. Jag är riktigt nöjd och tackar för en bra tjänst. Ni har mina varmaste rekommendationer och Yrkesfiskarna kan fortsätta leverera fiske i världsklass tack vare Platsbanken Sverige.

Vi hörs i nästa inlägg och kom ihåg att fiska lugnt!

//Yrkesfiskaren