Sluta röka med el cigaretter?

När vi sist var i våra stugor och fiskade kom vi på att rökning egentligen är jäkligt äckligt. Att röka vanliga tobakscigaretter är så dumt, och vi började prata mycket om det. När man är ute och fiskar ska man njuta av den friska luften, men den friska luften blir ju inte så frisk när vi är flera som röker. Efter att vi suttit och diskuterat detta på kvällen så bestämde vi oss alla för att ge det ytterligare en chans att sluta röka, vi är några som försökt förut men misslyckats. Det vi kom fram till var att vi denna gång skulle testa el cigaretter! 

När vi dagen efter kommit hem från fiskeresan började jag googla på el cigaretter för att beställa till oss, så vi äntligen kanske skulle lyckas sluta röka. Jag kom då in på eciggcity.se och valde då att beställa därifrån. Jag beställde lite olika el cigaretter, och tänkte att vi kunde börja men en engångs- el cigarett, en lite billigare variant som man inte behöver ladda eller fylla på. Bara för att vi skulle kunna testa till en början om det var något för oss. 

Och faktiskt, något som ändå förvånade mig, var att det har funkat över förväntan! Jag har rökt vanliga cigaretter i 15 år och har flera gånger försökt att sluta, någon gång har jag klarat mig i några månader men konstant känt suget. Nu valde jag att först trappa ner på cigaretterna, och börja ersätta med el cigaretter mer och mer. Och än sålänge kan jag säga att jag inte alls är sugen på tobakscigg längre, utan nästan ser fram emot att gå ut och använda mina el cigaretter. Utan tvivel kommer jag nu beställa el cigaretter som man kan fylla på och ladda, så jag slipper köpa fler engångs. 

Och om jag har uppfattat det rätt så har det också gått bra för dem andra som slutat röka, dem verkar också vara helnöjda med el cigaretterna!