Nya sängar till våra stugor

Vi har under en längre tid gått i tankarna på att köpa säng. Det kanske inte är världens roligaste investering, men helt klart nödvändig om man vill att helhetsupplevelsen hos oss ska vara riktigt riktigt bra. Så vart köper man en säng?

Vi tittade upp en hel del företag och valde tillslut ett företag som heter Sängfabriken och finns i Västmanland och har egen produktion och egna fabriker. Det visar att man verkligen vet vad man håller på med och om det skulle vara något tokigt så kan man snabbt lösa det då man har hela produktionen.

Vi har 6 stugor här där det behövs bytas sängar på, så det blev 6 stycken sängar som skall levereras under nästa vecka. Ska bli väldigt kul och det kommer bli en rejäl ansiktslyft för oss samt något som vi kommer tycka om att visa upp.

Nu får vi också bedriva vår verksamhet som vi gjorde för två år sedan när man äntligen har tagit bort alla restriktioner. Äntligen kan vi börja bedriva verksamheten ordentligt. Det skab li fantastiskt roligt och en ny energi har kommit till oss och vi är nog mer taggade än någonsin vad gäller att bedriva verksamheten i rätt riktning.

Med nya sängar och en jäkla massa fisk i sjön då det inte alls har fiskats lika mycket under två år så tror vi att det kommer bli en riktig supersäsong! Vi kommer att köra igång ett par kampanjer nu i veckorna för att börja fylla upp kalendrarna igen. Vi har redan fått en massa förfrågningar så nu gäller det bara att pussla ihop allt så att vi kan få in så många som möjligtpå ett bra sätt utan att det kanske blir för mycket direkt för oss.

Vi är ju inte riktigt vana med att ta emot så mycket folk efter så lång tid.

Ha en fantastisk dag!