Få din hund att sluta skälla

Det finns många hundvänner där ute som tycker att dem har problem med skällande hundar. Man kan förstå dem till en viss del men hundarna skäller av olika anledningar och det kan vara dumt ibland att avvänja dem.

Men upplever man ett problem med det när dem tex skäller på andra hundar, när dem är hemma och skäller på postgubben. Finns många olika anledningar men ibland vill man bara att det ska vara tyst.

Man kan börja med att träna bort det genom olika övningar. Skulle det mot all förmodan inte fungera så kan man alltid använda sig utav antiskällhalsband

Antiskällhalsband fungerar så att du sätter det runt halsen och när hunden skäller så vibrerar den. Hundarna tycker det är obehagligt men inget som skadar hunden. Efter ett tag så kommer din hund att lära sig att sluta skälla vid användande av antiskallhalsband.

Det finns olika modeller av halsbandet, en modellen ger ifrån sig vibrationer och den andra modellen är en spray där den ger ifrån sig en spray på hunden. Finns både doftfri och i citrondoft. Vi har det tredje alternativet men som är olagligt i Sverige och det är elhalsbandet. Du kan nog gissa ut vad den gör, den ger ifrån sig elstötar. Det är inte bra för hunden då den kan skada och det är tur att den är olaglig. Men halsbandet är inte olagligt i Norge , konstigt nog.

Tänk igenom ditt beslut gällande antiskallhalsband men är det det ända alternativet så ska du självklart köra. Enligt Hundvännens recensioner så funkar antiskällhalsbandet förvånansvärt bra och det är många som rekommenderar dessa produkter.

Det är den här produkten alla pratar om 🙂